Gavekort Stordalen Fjellstove

Gåvekort

Kva i all verda skal ein finna på i gåve til dei som har alt i frå før? Sats på gode opplevingar på fjellet, gode minne er ei gåve som varer lenge!

Gåvetips

Koseleg søndagsmiddag for 2 på Fjellstova kr. 540,-
Overnatting med frukost for 2 på Fjellstova kr. 1220,-
Overnatting i hytte for 4 personar kr. 1050,-: frukost på Fjellstova kan dei også få for kr. 130 p.p. Berre legg det til.

Her kan du laga ditt eige gåvekort med det du vil: middag, overnatting med frukost, overnatting i hytte og gåvesjekkar til bruk på Stordalen Fjellstove.

Slik gjer du det:

Lysbilde14 Lysbilde15 Lysbilde12 Gave18 sommerVelg gåvekort med hytte eller rom på fjellstova og legg til det du vil, betal trygt med visa eller mastercard og vips: så er presangen klar!

Gåvekort kjem som ein “billett” på e-post som du skriv ut, eller sendar vidare til nokon du har lyst å gleda med gode opplevingar på fjellet. Om dei skulle gløyma gåvekortet heime finn vi gåvekortet på epostadressa som er brukt når du bestiller.

Gåvekorta er fleksible – dei kan brukast når som helst i 2 år frå kjøpsdato, berre send ein epost med kva dato mottakaren ynskjer å reservera plass, så skal vi ta godt i mot dei!

Gåvekort:

Bilda til høgre kan du skriva ut og bruka som kort: klikk på dei for å forstørra dei, og skriv ut heime.

Overnatting på fjellstova, frukost og/eller middag kan du kjøpa her

Overnatting i hytte kan du kjøpa her

Gje oss ei ord om du har spørsmål 56366205

 

 

 

 

 

 

Del gjerne:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Porten til Stølsheimen