Velkommen

Stordalen Fjellstove ligg i fantastiske Stølsheimen, berre 1,5 time nord for Bergen. i Nordhordlands største utfartsområde. Vi har eit triveleg Hotell som er er mykje brukt til helgetur, middagsbesøk og møter, samlingar og jubileum. Her er plass til 60 overnattingsgjestar, møte og konferanse til 80, og spisesal til 100 personar.

Stordalen Fjellfestival 16-18. juni

Stordalen FjellfestivalBli med oss på ei aktiv og artig helg Stordalen – sett av helga nå – betill billett og evnt overnatting.

I år er det humorgruppa Finn-Erix som drar i gang showet på laurdagskvelden, før det vert konsert og dans i teltet.

Eller byr helga på dans på fredag, kunstutstilling, turar, yoga, aktivitetar for store og små og marknadsdag. Sjå Festivalprogram..

Gasselle bedrift

Gaselle-diplom-2016-Bisnode-pStordalen Oppleving AS som driver Fjellstove er ei av 255 Gaselle-bedrifter i Hordaland. Kåringa er det DN som publiserer basert på regnskapstall. For å bli Gaselle-bedrift må man bl.a. ha:

  • Levert godkjente regnskaper.
  • Doblet omsetningen over fire år.
  • Positivt samlet driftsresultat.

Møte og kurs i flotte omgjevnader

Møterom på Stordalen Fjellstove
Lyst og triveleg konferanserom på Stordalen Fjellstove

Legg du kurset eller møtet til Stordalen Fjellstove får du teambuilding på kjøpet! Uformelle omgjevnader og aktivitetar utandørs lettar på kommunikasjonen i gruppa, samt gjev gode, opne og engasjerte deltakarar.

Stordalen Fjellfestival 2017

Stordalen FjellfestivalHelga 16-18. Juni brakar det laus med ny Fjellfestival. Turar, marnadsdag og show med “Finn-Erix” i teltet, Oppedal Bluesband og dans kan vi by på i år. Sett av helga og STordalen ventar på deg. Meir info finn du her.

 

 Søndagsmiddag i Stordalen

Middag i trivelige lyse lokaler på Stordalen Fjellstove
Katelyn får servert vegetarmiddag på sykkeltur

Ta en søndagstur til Stordalen! Kjøreturen opp byr på flott utsikt, kombiner gjerne med ein tur i området. Søndagsbuffeten byr på god tradisjonsmat med middag, kaffi og dessert.

 

 

 

 

Del gjerne:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Porten til Stølsheimen