Velkomen

Stordalen Fjellstove ligg i fantastiske Stølsheimen, berre 90 minutter kjøring nord for Bergen. Her er plass til 69 overnattingsgjestar, møte- og konferanselokalar til 80, og spisestove til 100 personar.

Vi har også utleige av rom, hytter og leiligheter. Nytt av året er oppstillingsplass for bubilar og campingvogner.

Torsdag 21. mai (Kristi-himmelfartsdag), har Fjellstova sesongstart. Då startar vi med open kafè kvar helg, samt dei fleste vekedagene. Frå skuleferiestart har vi ope kvar dag.

Frå fredag til søndag har vi ein eigen dagens middag. Dette kan vere kjøttkaker, steik, gryterett, fjellørret, torsk, raspeballer, koteletter med meir. Det følger alltid med ein deilig dessert. Dagens middag serverast frå kl 15-18 på fredager, og frå 13-17 lørdag og søndag.

Vi har også hamburgere og pizza, og sjølvsagt vaffler, kaffi, is og snack, samt mykje god drikke (vi har alle rettigheter). Kafeèn er open frå kl 12.

Prøv gjerne vårt nye tilbod, take-away pizza. Ring og bestill, og vi har maten klar når du kjem og hentar.

Om nokon har lyst å kjøpe seg ein drink eller anna, er det mogeleg å sitta seg ned i puben Bjørnehiet og kjenne litt på stemninga. Eller ein kan sitje ute på terrassen, i salongen eller i peisestova.


På grunn av koronautbrotet vert det ein del endringar denne sesongen. Men det kjem ikkje til å gå utover vårt konsept, som handlar om å gje gjestane våre ein flott og unik oppleving i storslått natur.

Her er det mogelegheit for fantastiske fjellturar. Fjellstova er eit utgangspunkt for hytte til hytte vandring. Men du kan også gå korte og lange dagsturar, og nyta eit godt måltid på Fjellstova om kvelden.

Følg oss gjerne på Facebook for daglige oppdateringar.

Velkomen til fjells!

Del gjerne:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Porten til Stølsheimen